maanantai 5. joulukuuta 2016

KonMari vai Kirppistely?

Tämä blogi on jäänyt todella vähälle huomiolle. Pahoittelen. Syynä on se, että minulla on nyt romuähky. On ollut jo pidemmän aikaa. En ole moneen kuukauteen käynyt kirpputorilla kuin kääntymässä, lähinnä moikkaamassa kaveriani joka on töissä siellä ja omistaa koko paikan. Ei kuitenkaan tuota maailman pienintä kirpputoria, mistä viimeksi kirjoitin ;-)

KonMari tuntuu olevan tämän päivän trendi. Ihmiset siivoavat hulluna kaappejaan ja luopuvat tavaroistaan. Hyvä juttu, ei siinä mitään. Luulisi että tämän myötä kirpputoreilla on kuhinaa. Toisaalta KonMarituksessa ei varmastikaan ole tarkoitus hyötyä tavaroistaan, joten ymmärrän hyvin niitäkin ihmisiä, jotka heittävät tavarat vain roskiin tai lahjoittavat pois. Onhan siinä myymisessä ja hinnoittelussa oma hommansa.

Siivosin eilen ison kassillisen lasitavaraa pois kaapeista. Ne vievät vain turhaa tilaa, eikä niistä ole käytetty kuin murto- osaa jos sitäkään. Tarkoitus olisi myydä ne joskus sitten. Olen myös aikaisempaa rohkeammin heittänyt tavaroita roskiin. Aikaisemmin olisin joka ikisen vanhan vaatteen säilönyt tilkkutöitä varten, nyt olen suoraan heittänyt menemään. Rajansa kaikella.

Mielenkiintoista tämä KonMaritus. Kannattaa lukea koko kirja, niin pääsee hyvin alkuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti